![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybieram sobie z bazy dane takim oto zapytaniem:
Kod SELECT name,day,odm FROM tabela ORDER BY day,odm Myślę że nigdy w tabeli nie będzie więcej jak 50 rekordów. Potrzebuje mieć wynikowy kod w podobnej formie: udało mi się na te chwilę coś takiego napisać i stanąłem:
Pomóżcie proszę. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu nie ma dat w tej bazie są tylko numery dla dni tygodnia. Załózmy że mam 2 zadania 3 dnia tygodnia, godziny 15-16, i 16-19 moj kod html fragmentu strony chcę aby wyglądał wtedy mniej więcej tak
Jak widać każdy dzień tygodnia ma swój div - domyślnie ukryty. Po odpowiednim oprogramowaniu tego np w jQuery jak teraz kliknę w Poniedziałek to div id=day-1 zmieni klasę z hide na show i wyświetli mi zawartość diva o id day-1, kliknę na wtorek zmieni się klasa hide na show w div id = day-2 i powróci hide w poniedziałek itd. przy kolejnych dniach. W twojej wersji przy założeniu powyższych danych stworzy się tylko Pytanie co się pokaże w twojej wersji jak kliknę na wtorek, w założeniu powinien się pokazać div id = day-2 ale go nie ma w tym kodzie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 20:43 |