![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 7.03.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Stworzyłem sobie proste portfolio wraz z formularzem kontaktowym. Stronę wrzuciłem na cba.pl żeby mieć podgląd na żywo czy wszystko działa. Problem jest z formularzem kontaktowym, a mianowicie wygląda to tak: Index.html
Oraz sendemail.php:
Wysyłanie maili działa, lecz jest problem z treścią. W momencie dostania maila wygląda to tak, że brak jest tematu, oraz zawartości wypełnionych pól. Przykład: testmail@****.cba.pl 23:21 (9 minut temu) do mnie Imie: Email: Producent: Model: Telefon: Miejscowosc: Opis: Wygląda to tak, jakby nie pobierało wpisanych danych z formularza kontaktowego. Ktoś ma jakiś pomysł? Index.html i sendemail.php znajdują się w głównym katalogu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$('.contact-form'); odnosi się do klasy którą, jak sam napisałeś, obecnie usunąłeś. Zatem kod nie jest wysyłany ajaksem tylko zwyczajnie jako formularz metodą POST. Dlatego treść dochodzi bo zmienne $_POST nie są puste. Co pokazywała konsola przeglądarki wcześniej?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 13:24 |