![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z pobieraniem danych start i end. Chodzi mi o to, że gdy pobieram dane z bazy tytuł eventu pobiera się, ale niestety czas podany przez użytkownika nie. Cały event ustawia się na "allDay" mimo, że ustawiony jest na false. Podczas tworzeniu eventu wszystko jest ok tytul nazwa start i koniec dodaja sie do bazy danych. Już nie wiem gdzie robię błąd. Czy poprostu start i end nie zostają przekazane do kalendarza. Plik HomeModel.php
Controller
Widok home.blade.php |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 673 Pomógł: 106 Dołączył: 31.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No z tego co ja widzę to Ty ani true, ani false nie ustawiasz:
Co innego ustawienia wyświetlania, a co innego ustawienia wydarzenia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No z tego co ja widzę to Ty ani true, ani false nie ustawiasz:
Co innego ustawienia wyświetlania, a co innego ustawienia wydarzenia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A to mam zrobić dodatkową kolumne w bazie dotyczącą allDay i ustawic na false? Ten post edytował K3n0 4.03.2017, 14:17:43 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 02:29 |