![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zastanawiam się jaki jest sens kupowania projektów z serwisów takich jak wrapbootstrap/themeforest jeśli i tak muszę pisać cały backend ?
Nigdy nie kupowałem w takich serwisach czy są jakieś dodatkowe informacje lub specyfikacja czy tylko cały frontend i to wszystko ? Ten post edytował ZenekN 24.02.2017, 23:15:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do templatki otrzymujesz mniej lub bardziej rozwiniętą dokumentację, generalnie rzadko do nich zaglądam bo łatwiej mi się pracuje na przykładowych podstronach, a w dokumentacji nie ma zwykle nic odkrywczego.
Kupienie templatki, która nie będzie wymagała przerobienia (podoba się klientowi tak jak jest) skraca czas realizacji projektu o nawet połowę, przynajmniej u mnie bo nie uważam się za specjalistę od frontu. Dodatkowo masz pewność, że kod frontendu jest dobry jakościowo bo rozwijany przez jedną osobę i aktualizowany na bieżąco. Łatwiej też Ci rozwijać projekt bo dobra templatka ma dużo podstron gotowych i często jest tak, że masz zbudować nowy moduł np. historię albo komunikator i templatka ma już gotowe szablony pod takie moduły. Ten post edytował markonix 1.03.2017, 13:55:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:20 |