![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zastanawiam się jaki jest sens kupowania projektów z serwisów takich jak wrapbootstrap/themeforest jeśli i tak muszę pisać cały backend ?
Nigdy nie kupowałem w takich serwisach czy są jakieś dodatkowe informacje lub specyfikacja czy tylko cały frontend i to wszystko ? Ten post edytował ZenekN 24.02.2017, 23:15:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 516 Pomógł: 63 Dołączył: 27.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Robie już 2 rok projekt templetki na themeforesta i mam nadzieję że w tym roku już go wydam. Nie powiem dokładnie, ale 2k godzin roboty na bank mam już za sobą. Co najciekawsze, w dniu kiedy postanowiłem się za to zabrać, szacowałem że takie templetki to na bank lajtowa robota i zimą sobie na spokojnie napisze. Piszę to tylko z uwagi na fakt, że sam miałem takie głupie myślenie "co to tam taka templetka", a do autora tematu: pierwsze pytanie tego tematu jest jedną z najgłupszych rzeczy jakie przeczytałem na tym forum, gratuluje. 2 pytanie też zasługuje na pochwałę, bo rzeczywiście po co kupować chleb skoro kanapkę i tak muszę zrobić sam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 01:40 |