![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Potrzebuje waszej pomocy. Chodzi o to, że chciałbym wyświetlić dane z bazy (dane zaznaczone w checkbox).
Mam te 2 pola i chciałbym zrobić tak, że zaznaczając 2 wyszukało by mi z bazy danych pola, które w nazwie mają Fitness i Trening ogólnorozwojowy. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję, może jakoś uda mi się to ogarnąć (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Udało mi się zrobić dynamicznie checkboxy w taki sposób:
Moglibyście podpowiedzieć jak wysłać teraz dane do bazy danych? Póki co zrobiłem tak, że sprawdzam ID ostatniej osoby która się zapisuje tym oto zapytaniem:
i teraz chciałbym wysłać specjalizacje do tabeli która łączy osoby ze specjalizacjami. Nie wiem jak zrobić to by wysłało np do osoby o ID 8 specjalizacje o ID 1,2,3 w osobnych rekordach. W tabeli pola wyglądają tak: ID_osoby | ID_specjalizacji Chciałbym by po wyborze specjalizacji wyglądało to mniej więcej tak: ID_osoby | ID_specjalizacji 1 ------------------ 1 1 ------------------ 2 1 ------------------ 3 Pozdrawiam -------------------------------------------------- Poradziłem już sobie z problemem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Zliczyłem ilość zaznaczonych specjalizacji, dałem to w pętle for i śmiga (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował Omin 5.03.2017, 13:20:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 23:02 |