![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Ostatnie kilka tygodni spędziłem na przygotowaniu nowej wersji bloga. W końcu pozbyłem się Wordpressa, którego zastąpiłem Wagtailem, cms-em bazującym na Django i w końcu przeniosłem się na DigitalOcean. Front zaprojektowałem i wykonałem samemu, jedyny gotowiec, to wspomniany cms.
Do waszej oceny oddaję pierwszą wersję bloga, której jeszcze wiele brakuje i zdaję sobie z tego sprawę. Zdaję sobie sprawę również z faktu, iż pracując samemu można przegapić "oczywistą oczywistość", dlatego będę wdzięczny za wszystkie uwagi. Link pozostał bez zmian - http://blog.wilgucki.pl P.S. Poprzednie artykuły nie przepadły. Są one dostępne pod tym samym adresem co poprzednio. Listy wszystkich artykułów jeszcze nie ma. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie że próbuję być złośliwy czy coś, ale wtf is this?
Na głównej pusto, dwa kafelki na krzyż. Cały template z animacjami to po prostu użycie Bootstrapa i dwóch wtyczek na krzyż. Nawet chat nie jest Twój, bo to Disqus. Ot złożenie paru gotowych elementów, a nawet mimo to jest trochę niedociągnięć, np. za mały padding po wejściu do artykułu i obrazek na pół ekranu, dziwne nazwy klas "blog__home__title" (wincyj podłóg) Jak dla mnie nie ma co oceniać, bo nie ma tu nic autorskiego ani wymagającego jakiegoś choćby średniego nakładu pracy. Nawet treści żadnej nie ma. Zwykłe poskładanie paru gotowców. Ten post edytował pyro 8.02.2017, 11:08:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 12:17 |