![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem ze swoimi stronami w wordpressie
Praktycznie codziennie w godzinach 0:00 - 1:00 mam strony nieaktywne i wyskakuje błąd 500 Skontaktowałem się z dostawcą hostingu i skierowali mnie do logów obciążeniowych. W logach codziennie coś się pojawia ale nic mi to nie mówi, a oni z kolei mi nie pomogą bo jak stwierdził gościu nie są od tego żeby poprawiać błędy na stronach. Także prosiłbym o pomoc co w ogóle te logi oznaczają i jak mogę zrobić żeby moje strony nie wieszały się w tych godzinach screen: https://images81.fotosik.pl/303/77a2b4211517ebf4.png Ten post edytował maarciin44 20.01.2017, 10:55:42 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/55.0.2883.87 Safari/537.36 to jest user_agent, kogoś kto korzysta z windowsa 7 64 bitowego i przeglądarki chrome prawie najnowszej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) w każdym razie taki jest ok, ip jest Polskie a wejście jest z google reszta logów to pobieranie składników strony, całość dotyczy jednej odsłony więc wniosków zbytnio wyciągnąć się nie da, w tej sieczce ledwo można się połapać ale mniej więcej tak jesteś na hoście współdzielonym, na tym samym ip na którym jest strona masz np sklep z ciuchami do komunii i ślubnymi + ok 10 innych domen, znając życie na tej samej maszynie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) to wcale nie u ciebie może być to główne obciążenie, ale przez to że nie ma odsłony strony zarówno ludzie jak i boty próbują jeszcze raz (i jeszcze x razy) i limity przekroczysz z supportu dowiesz się że wszytko jest ok,bo jak z maszyny idzie dym to znaczy że zarabia, to nie ich (i faktycznie) wina że ktoś wchodzi na stronę, poustawiali sobie limity i już można w piłkarzyki grać bo całość sama się zablokuje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 03:09 |