![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Ponownie
Mam jeszcze jeden problem. Nie wiem jak powinienem prawidłowo zapisać co poniżej. Chciałbym usuwać z bazy konkretny rekord i konkretną kolumnę jednak usuwa mi zawsze ostatnią. Wiem że problem leży w $SESSION bo zawsze ma w pamięci ostatnią wartość, ale nie potrafię napisać tego inaczej.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 140 Pomógł: 0 Dołączył: 14.01.2017 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Logika jest OK.
Przy dodawaniu kamery dodaję kolumnę w bazie użytkowników, którym z góry nie daje uprawnień. Przy usuwaniu kamery usuwam również zbędną już kolumną dotyczącą danej kamery. To jest tymczasowe nie mogłem sobie poradzić z osiągnięciem celu, więc by nie wertować między plikami pisałem wszystko w jednym. Docelowo mam klasy użytkowników i będzie to podpięte pod klasę, która zapobiega takim atakom. kod tej klasy
Popraw mnie jeśli się mylę, ale powinno być wówczas OK. Jestem początkujący, dopiero się uczę, mam nadzieję, że szybko i każdy komentarz jest mile widziany Ten post edytował topcio 15.01.2017, 11:22:38 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 02:30 |