![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Stworzylam sobie taka klase, ktora bedzie obslugiwac mi bazy danych. I podczas tworzenia ostataniej metody insert napotkalam problem. Nie wiem jak powinnam polaczyc te wszystkie zmienne i polecenia. W ogole mam problem z kontatenacja ostatnio ehh. Oto kod:
Czy sa jakies zlote zasady konkatenacji? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już to kilka razy wcześniej pisałem że cała ta klasa jest do niczego. Zapewne nie escapujesz wprowadzanych danych. Jak zapiszesz zapytanie insert into .... select...?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 92 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już to kilka razy wcześniej pisałem że cała ta klasa jest do niczego. Zapewne nie escapujesz wprowadzanych danych. Jak zapiszesz zapytanie insert into .... select...? Zdaje sobie sprawe ze nie jest to idealna klasa, ale to tylko moje cwiczenia, nie bede tego uzywac w zadnych projektach itp... na czyms musze sie uczyc. Zmienialm ten kod na bardzije uniwersalny, czy teraz jest lepszy wydajnosciowo? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 19:45 |