![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tym wątku nauczyłem się robić drzewko IP z kategoriami. (dzięki nospor).
Udało mi się zrobić formularz z polem select i wszystkimi kategoriami i podkategoriami:
ale nie umiem zrobić z tego listy <ul></ul> wielopoziomowej, może jakaś dobra dusza mi podpowiedzieć jak to zrobić? z jednym poziomem sobie jakoś radzę. Nie wiem jak zaimplementować listę z kolejnymi poziomami tego drzewa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 6.12.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba z 1 zadaniem się udało, wydaje mi się że działa dobrze:
biorę się za 2 zadanie:) Przepraszam ale chyba sam sobie nie poradzę, siedzę nad tym już 2 dzień i nic mądrego do głowy mi nie przychodzi. Nie wiem jak się za to zabrać (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Jak rozumiem powienienem teraz napisać funkcję z 2 pętlami foreach pierwsza pętla dla elementów tablicy głównej druga dla childrens? Tylko co zrobić aby przypisać subkategorie do właściwego children[cat_id] mam zbudować kolejną tablicę czy już taką listę <ul><li></li></ul>? Ten post edytował arturpiotrowski 17.12.2016, 05:53:35 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 14:54 |