![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Zrobiłem dodatkową kolumnę 'time' - określiłem w niej godzinę do której user mógł zapisać rekord. I teraz mam pytanko jaki warunek dopisać do zapytania aby gdy jest już po czasie to user nie dopisze rekordu.
Tylko nie chcę by zapisywało do rekordu Czy jest ktoś w stanie pomóc w tym temacie jak to zrobić by user tylko zapisywał dane do konkretnej godziny. Gdyby próbował wyskakiwał by mu błąd że czas minął na dodanie rekordu. Proszę o wskazówki. Pozdrawiam Ten post edytował woxala123 10.12.2016, 19:02:16 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 12 Dołączył: 9.01.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Znaczenie ma w tym przypadku teraz czas -Teraz czas mam ustawiony na 15:00:00 - i jest tak że dodaje 2 rekordy gdzie najpierw wyrzuca komunikat-"Dajesz rekord w czasie"- a jak ktos dał już 2 rekordy to wywala mu komunikat Masz juz limit wykorzystany. Tylko jak ustawie godzinę 11:00:00 czyli mniejsza od aktualnego to dodaje rekordy ile razy kliknę. Czyli jeszcze bym musiał dać jakis select co będzie informował że daje rekordy po tym czasie. Tylko zastanawiam jak to najlepiej ująć - Prosze o poradę.
Pozdrawiam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:35 |