![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy może mi ktoś sprawdzić dlaczego ten skrypt na sprawdzanie czy osoba jest zbanowana nie działa jak należy ? w bazie mam ban ustawiony na 0, a gdy jest 1 nie powinno zalogować użytkownika, a przenieść na podstrone ban.php. Oto kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 807 Pomógł: 1828 Dołączył: 11.03.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pobraniu danych użytkownika, a przed zalogowaniem, sprawdzasz czy jest zbanowany.
Nie logujesz użytkownika zbanowanego. Zapis do sesji jest w tym przypadku niepotrzebny, no chyba, że nie chcesz takiego niezalogowanego i zbanowanego użytkownika kierować ponownie do formularza logowania. Ten post edytował trueblue 28.11.2016, 11:33:39 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pobraniu danych użytkownika, a przed zalogowaniem, sprawdzasz czy jest zbanowany. Nie logujesz użytkownika zbanowanego. Zapis do sesji jest w tym przypadku niepotrzebny, no chyba, że nie chcesz takiego niezalogowanego i zbanowanego użytkownika kierować ponownie do formularza logowania. Czyli przed zalogowaniem i po zalogowaniu mam dodać
? Bo to nie pomaga |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 13:48 |