![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy może mi ktoś sprawdzić dlaczego ten skrypt na sprawdzanie czy osoba jest zbanowana nie działa jak należy ? w bazie mam ban ustawiony na 0, a gdy jest 1 nie powinno zalogować użytkownika, a przenieść na podstrone ban.php. Oto kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli to co wyżej wkleiłeś pochodzi z var_dump($_SESSION) to ja widzę ban => 0. No i zobacz #4. Swoją drogą trochę to słabe - dopóki user nie skasuje / nie wygasi sesji to nie będzie w stanie się zalogować.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli to co wyżej wkleiłeś pochodzi z var_dump($_SESSION) to ja widzę ban => 0. No i zobacz #4. Swoją drogą trochę to słabe - dopóki user nie skasuje / nie wygasi sesji to nie będzie w stanie się zalogować. Bo to akurat wkleiłem z konta gdzie nie ma bana, ale czy jest konto z banem 1 czy z banem 0 to tak czy inaczej może się zalogować Byłbyś w stanie mi napisać tego bana po swojemu tak żeby działało ? byłbym wdzięczny |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 14:12 |