![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 16.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zlecę wykonanie zaawansowanej strony z opiniami o produktach, zaawansowanym iinformacjami o nich, filtrowaniem i sortowaniem danych, podziałem na różne kategorie i zaawansowanym systemem łączącym: artykuły, produkty i porady w całość. W skrócie coś podobnego do: e farmac euta pl
Strona musi być responsywna, przyjazna wyszukiwarkom, z szybkim ładowaniem danych, możliwością przewijania treści (a jeszcze lepiej dynamiczną zmianą adresu WWW bez przeładowania strony), frameworkami(Zend?) i bibliotekami jQuery. Wyszukiwanie z wykorzystaniem Elasticsearch lub SOLR(?). Technologie jeszcze nie zrewidowane proszę o zaproponowanie technologii do wdrożenia. Ważnym Kolejnym wymaganym elementem jest wdrożenie scraperów produktów, kilka gotowych rozwiązań już jest, ale będą one niewystarczające, niekompatybilne z nowym projektem. UWAGA! Zlecenie wymaga konwersji danych z Wordpressa. Ponad 50tys. meta-danych, 6tys. postów, kilkadziesiąt tysięcy tagów, taksonomii i komentarzy (wraz ocenami). Dodatkowym atutem wersja strony na Android. Do strony WWW musi być dołączona specyfikacja w kodzie źródłowym oraz możliwość łatwego poszrzenia funkcjonalności (jak w Wordpressie własne meta dane i taksonomie) Koszt realizacji wyceniam ok. 6000. Nie wymagam faktury VAT. Kontakt makensis małpa wp.pl gg. 888 57 87 --- Przed dodaniem swojej oferty koniecznie sprawdź czy: 1. wskazałeś wszystkie technologie wykonania strony WWW 2. dodałeś informacje odnośnie doświadczenia - liczą się WYŁĄCZNIE projekty podobne, podobnej skali, zaawansowane itd. Nie interesują mnie portfolia stron wizytówek. Wraz z nimi proszę o informacje odnośnie technologii wykorzystanych 3. znasz się na scraperach i potrafisz przenieść dane bez zgubienia niczego po drodze 4. dysponujesz odpowiednią ilością czasu, zasobami i wiedzą na realizację projektu Wszystkie nieodpowiednie oferty będą zgłaszane do moderacji. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok pora na fakty, z punku widzenia amatora na samym początku wydawało mi się na prawdę dużo 6000,00 PLN (oczywiście netto (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
dalej po przeanalizowaniu, rzeczywiście za 3-4 miesięczną pracę to wychodzi mniej jak na kasie w biedronce (licząc również koszty - mówimy o legalu) Wydaje mi się że problemem jest tutaj to że autor tematu nie ma do końca pewności czy nawet jeśli wyda 10000,00 PLN będzie miał gwarantowany efekt biorąc pod uwagę rynkowych "udawaczy-programistów". Ten post edytował ZenekN 21.11.2016, 14:21:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 11:37 |