![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ma stronę na VPS gdzie do tej pory był PHP 5.2. Hosting wykonał upgrade do wersji 5.6 (z opcją 7). Efekt jest takie że nie działają żadne strony z z rozszerzeniem .php
Nawet strona
pokazuje pusty wynik na podglądzie widać cały kod. To samo po wyczyszczeniu całego pliku .htaccess Ktoś ma jakiś pomysł co mogę zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Przyczyną był błędnie wygenerowany plik konfiguracyjny httpd.conf który odtwarzał się z niepoprawnego szablonu dla nowej wersji PHP." (odpowiedź z administracji)
Serwis działa - choć nie w całości. Działa np. Forum phpbb, ale nie działają silniki wyszukiwania które sam robiłem (i działały pod PHP5.2 - teraz jest php5.6.28) W tych problematycznych stronach operujących na bazach dokonałem zmian, zamieniłem wszystkie msql na msqli. Połączenie z bazami jest (np. wylicza mi ilość rekordów) to nie działa przesyłanie zmiennych i operacja na bazie. Raportowanie błędów pokazuje taki komunikat mysqli_fetch_array() expects parameter 1 to be mysqli_result, string given mój kod to:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 03:10 |