![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Helloł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Panie i Panowie (to tak, żeby ta piękniejsza część się nie obraziła), postanowiłem przerobić moje skrypty żeby działały nieco lepiej, używając nieco mądrzejszych metod i ... owszem, część ... bez problemu ale kiedy zmieniłem procedurę aktualizacji danych .... nie chce działąć. Nie zeby to był jaiś kosmiczny ciąg zapytań czy coś, poprostu aktualizacja jednej wartości, zresztą sami zobaczcie:
I co tu jest źle ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat sam się sobie dziwię jak mogłem tego nie zauważyć Bo nie przegladales logow (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cytat No fakt, mogę grzebać w logach .... To naprawde nic ujmujacego ani hanbiacego. Kazdy porzadny dev grzebie w logach niezaleznie czy dopiero zaczyna czy zaczynal 20 lat temu. Lepiej wyrob sobie w koncu ten nawyk by nie latac z kazda pierda na forum. A jak juz polecisz to staraj sie udzielic wiecej informacji niz: nie dziala, czemu? To nie quiz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 07:39 |