![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Helloł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Panie i Panowie (to tak, żeby ta piękniejsza część się nie obraziła), postanowiłem przerobić moje skrypty żeby działały nieco lepiej, używając nieco mądrzejszych metod i ... owszem, część ... bez problemu ale kiedy zmieniłem procedurę aktualizacji danych .... nie chce działąć. Nie zeby to był jaiś kosmiczny ciąg zapytań czy coś, poprostu aktualizacja jednej wartości, zresztą sami zobaczcie:
I co tu jest źle ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Niestety nawet dodanie ss ani ii nie powoduje zmian czyli dalej nie działa. Bo nadal nie ma prawa dzialac. Zajrzyj prosze jeszcze raz do manuala i zobacz na jakim obiekcie jest wywolywane tam bind_param() a na jakim obiekcie wywolujesz to ty. Naprawde nie trzeba byc jakos specjalnie bystrym do tego (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Co do wyswietlania bledow: Jak nie mozna wlaczyc ich wyswietlania, to sie wlacza ich logowanie i przeglada logi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 08:35 |