![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Helloł (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Panie i Panowie (to tak, żeby ta piękniejsza część się nie obraziła), postanowiłem przerobić moje skrypty żeby działały nieco lepiej, używając nieco mądrzejszych metod i ... owszem, część ... bez problemu ale kiedy zmieniłem procedurę aktualizacji danych .... nie chce działąć. Nie zeby to był jaiś kosmiczny ciąg zapytań czy coś, poprostu aktualizacja jednej wartości, zresztą sami zobaczcie:
I co tu jest źle ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Widać nie jestem jeszcze na poziomie kiedy potrafi się sprawdzić co się dzieje ze skryptem do którego wysyłamy dane ajaxem I dlatego wlasnie jak sie zaklada temat to sie nie pisze: NIe dziala, zgadnijcie czemu Tylko sie pisze: wysylam ajaxa do takiego skryptu i dostaje 500. Tak ciezko? Od razu mozemy ci powiedziec: odpal konsole Firebug w Firefox i tam sobie mozesz podejrzec co zwraca ci dokladnie twoj skrypt. Dodatkowo wlacz wyswietlanie wszystkich bledow w php. To sa podstawy Cytat fakt, jest tam jeszcze jedna wartość która nie wiem tak naprawdę do czego się odwołuje. No tak, nie wiem do czego sluzy wiec go zignoruje a potem bede sie dziwil na forum ze nie dziala....Przeciez w manualu sa podane przyklady uzycia oraz jest opis kazdego parametru pokolei. Trzeba sie mocno starac by tego nie zobaczyc :/ Pierwszy parametr okresla typ wkladanych danych Cytat Inna rzecz, że mój post znajduje się w dziale o dzwięcznej nazwie "Przedszkole" gdzie jak zawsze mi się wydawało, można pytać o rzeczy proste, banalne, podstawowe itd No wlasnie nie za bardzo a juz szczegolnie gdy odpowiedz jak wol jest w manualu. Niestety cala rzesza uzytkownikow mysli ze jak przedszkole to juz nie musza sie sami wysilac
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 03:05 |