![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Sprawa z pozoru prosta. Wynik z SELECT * wrzucam do <textarea> oddzielnie każdy rekord. To pole textarea ma ustaloną szerokość ale w zależności od ilości tekstu ma się rozszerzać w pionie. Jak? Height:100% nie daje efektu.
Dzięki z góry. No chyba, że nospor zaraz zamknie odsyłając mnie do samouczka. Ten post edytował sadistic_son 13.10.2016, 15:53:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 495 Pomógł: 245 Dołączył: 1.07.2009 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra, teraz przejrzałem dokładniej odpowiedzi, kilka z nich użyłem. To nawet robi mniej więcej to o co mi chodzi:
Ale raz, że tutaj uzyte są zewnętrzne skrypty. A dwa, że w ogóle wolę uniknąć Javascripta, jako że strona będzie śmigać od PCtów przez MACe, Androidy, na IOSach kończąc. Tak, wiem, można to wszystko zoptymalizować pod każdą przeglądarkę, ale dla mnie to bez sensu korzystać z takiego rozwiązania skoro da się to zrobić CSSem (tak myślę). EDIT: Panowiedzięki, będą plusiki, jeśli nie da się znaleźć rozwiązania CSS'em. Na razie nie daję "pomógł" bo inni przestaną zaglądać do tematu;) Ten post edytował sadistic_son 18.10.2016, 16:25:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 19:42 |