![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Hejka, uzywa(l) ktos z was reactPhp i moze cos powiedziec na jego temat, jak sie zachowuje, czy warto itp? Z gory dzieki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
edit: pozwole sobie odswiezyc temat, bo spora czesc userow byla na phpcon, teraz wrocili, to moze nie zauwazyli tematu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ok, juz po konferencji, troche sie zawiodlem, nie dowiedzialem sie nic wiecej niz sie dowiedzialem w necie przez ostatnie pare dni...
Nie mniej jednak pobawilem sie dzisiaj troche z reactem i zrobiltem troche testow. Przykladowo moja strona na react jest w stanie obsluzyc 80% wiecej requests niz bez react. Takie symfony na react jest w stanie obsluzyc 3-4 razy wiecej requests niz bez react. Czemu moja strona obsluguje tylko 80% wiecej a symfony az 400% wiecej? Symfony ma kobylasty bootrstap i tutaj react daje niezlego kopa. Moja strona nie ma takiej kobyly wiec i nie ma tu az tak duzego zysku. No ale moja strona bez reacta jest w stanie osbluzyc 5 razy wiecej requests niz strona na symfony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tak czy siak react daje kopa. Pozostaje jeszcze porownac to do krakena |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 08:00 |