Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> ReactPHP - ktos cos?
nospor

Grupa: Moderatorzy

Hejka, uzywa(l) ktos z was reactPhp i moze cos powiedziec na jego temat, jak sie zachowuje, czy warto itp? Z gory dzieki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

edit: pozwole sobie odswiezyc temat, bo spora czesc userow byla na phpcon, teraz wrocili, to moze nie zauwazyli tematu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
nospor

Grupa: Moderatorzy

Cytat
Osobiście polecam zamianę komponentów Reacta na komponenty Krakena, gdyż dużo problemów jakie miał React udało mi się naprawić, a sam interfejs jest taki sam (+dodatkowe metody) lub bardzo zbliżony. Wiem, że to zalatuje na kilometr autoreklamą, no ale co poradzić, jeśli działają lepiej?
No wlasnie jak dzisiaj przegladalem twoj kod Krakena to sie wlasnie zastanawialem ze to chyba konkurencja dla React.

Dziekuje ci bardzo za Twoja wypowiedz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jak tylko ogarne troche czasu musze sie pobawic i w reacta i w krakena, bo temat mnie zainteresowal. Jak juz pisalem dzis ide na konferencje o react wiec moze bede mial jakis poczatek wiedzy by do tego usiasc na troche bardziej powaznie i pewnie potruje ci troche glowe (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 17.10.2025 - 09:12