Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Kraken PHP - Strona główna
Skie

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam wszystkich,
w osobnym temacie zamieściłem link do projektu open source, nad którym pracowałem przez ostatnie 2 lata. Wszystkie uwagi na temat projektu, proszę kierować do osobnego tematu, a tutaj pytam Was o ocenę samej strony WWW. Frontendu nie robiłem już hoho, więc za pewne znajdzie się wiele błędów (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://kraken-php.com
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Skie

-----

Dzięki wszystkim za pierwsze zgłoszenia, gdy zbierze się ich trochę więcej zrobię jeden większy push na serwer poprawiający zgłoszone przez Was problemy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

@pyro Chociaż High Performant, nie jest błędnym sformułowaniem, o tyle zdaję sobie sprawę, że literówek jest za pewnie znacznie więcej niż opisałeś. Sam widzę nawet kilka. Cała strona będzie musiała jeszcze przejść przez audyt językowy.

@com Niestety kolorystyka serwisu to nie jest taka prosta sprawa. Na dwóch komputerach lenovo, które posiadam ten fiolet jest wręcz wyblakły, z którego przebija niebieski odcień. Na sprzęcie Apple - tj iPhone i iPad - kolory są dobrze wyważone, natomiast na monitorach Samsunga ten kolor jest rzeczywiście zbyt ciepły. Ciężko znaleźć dobry balans kolorystyczny.

@Spawnm Pierwsze załadowanie trwa długo głównie dlatego, że Twitter ładuje się synchronicznie. Nie powinno tak byc, mea culpa, ale nie miałem już czasu się tym zająć przed tą przed-premierą.

@viking Dzięki za zgłoszenie

Czekam na więcej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ten post edytował Skie 6.10.2016, 15:45:51
+Quote Post
pyro

-----

Cytat(Skie @ 6.10.2016, 15:18:20 ) *
@pyro Chociaż High Performant, nie jest błędnym sformułowaniem, o tyle zdaję sobie sprawę, że literówek jest za pewnie znacznie więcej niż opisałeś. Sam widzę nawet kilka. Cała strona będzie musiała jeszcze przejść przez audyt językowy.

Być może jest to jakieś wyjątkowe, dopuszczalne sformułowanie, ale ja bym rzekł, że tu powinno być "High performance" albo "Highly performant"
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 15.10.2025 - 09:53