![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
cześć
zainstalowałem ComurImageBundle wg. instrukcji https://github.com/comur/ComurImageBundle Dołączyłem go do szablonu twiga wg instrukcji: {% include "ComurImageBundle:Form:croppable_image_modal.html.twig" with {'include_jquery': false, 'include_bootstrap': false} %} i nic się na stronie nie wyświetla. Podglądając źródło strony mam:
ale przechodząc do folderu web/bundles w ogóle nie ma tych katalogów i plików :/ Proces instalacji przebiegł bez zakłóceń. Prosze o pomoc. Ten post edytował dopelganger 15.09.2016, 11:14:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 859 Pomógł: 177 Dołączył: 29.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja korzystam z LiipImageBundle i daje rade (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 0 Dołączył: 27.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja korzystam z LiipImageBundle i daje rade (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) to co moge robić źle? w AppKernel.php
routing.yml
dodałem foldery: (777) /web/media/cache config.yml
w widoku:
no i nic się nie dzieej :/ obrazek jest normalnych rozmiarów jedynie co dziwne i mniezatsanwia to w podglądzie źródła jest coś pogmatwane z url:
obrazek się nie wyświetla, adres jest błędny, ale kiedy podam przykładowy prawidłowy adres w szablonie to i tak nic się nie dzieje wróć! jak podam adres w przeglądarce bez web/app_dev.php to wyświetla obrazek ale normalnych rozmiarów, a w źródle mam:
z tym, że podaje obrazek z bezwzględnym adresem i on już tam jest Ten post edytował dopelganger 20.09.2016, 07:51:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 22:23 |