![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem. Potrzebuje na zmiany wewnątrz iframe elementów, ukrycie ich usunięcie zmiany styli, lecz niestety nie jestem wstanie dotrzec do elementów z iframa.
Próbowałem tego typu zabiegów. Kod $('.myIframe1 iframe html').css('color', 'red') lub Kod $('iframe').load( function() { $('iframe').contents().find("head") .append($("<style type='text/css'> .my-class{display:none;} </style>")); }); Nic z tego nie działa.... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam ten sam problem - raz działa, raz nie działa - próbowałem ponownie wykonać skrypt po 2sekundach ale omija kod z $ skrypt: function explode2(){ $("#test").on('load',function(){ $(this).contents().find("a[href='../test.htm']").css("display","none"); $(this).contents().find("table").css("font-size","12px"); console.log("Boom2!"); }); console.log("Boom!"); } setTimeout(explode2, 2000); W konsoli pojawia się Boom! ale brak Boom2!.... Proszę o pomoc... Jeszcze zauważyłem, że na mobilnych wersjach przeglądarek w ogóle nie działa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) - mobilny chrome i safari (nie ma się co sugerować emulatorami mobilnych przeglądarek online bo na nich jest ok) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 18:10 |