![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, napisałem taki kod:
do tego formularz: w pliku ajax.php mam dodawanie rekordu do bazy. i teraz mam kilka pytań: 1. Wysyłanie do bazy działa po kliknięciu, ale w pliku ajax.php mam jeszcze zmienną $_POST['ids'] i ją dodaje do bazy, ale nie jest ona odczytywana (czyta mi undefined) musi być gdzieś błąd przy jej poborze w skrypcie ajax'a, ale nie mogę go namierzyć 2. chciałbym, aby po dodaniu rekordu poprzez kliknięcie odświeżać jednego diva, tylko jak przekazać to do skryptu że po kliknięciu w jakikolwiek submit ma się odświeżać dany div z zapytaniem mysql 3. dlaczego rekord się również wysyła do bazy w przypadku kiedy kliknę w okolicach przycisku input a nie bezpośrednio w niego (a dokładnie to tam gdzie jest tło dla <form>) proszę o pomoc, z góry dziękuję Ten post edytował piotr485 4.09.2016, 09:55:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 0 Dołączył: 10.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrobiłem to innym skryptem:
z tym że mam mały problem moje przyciski na komputerze działają w 85% kliknięć, a na telefonie w 60%. zauważyłem że jak tam na kancie przycisku to wtedy nie działa musi być prosto w napis który jest w przycisku, jak zrobić żeby tło przycisku też się wliczało do onclicka ? <button type="submit" onclick="ur('1:15');"> +3</button> Ten post edytował piotr485 5.09.2016, 05:45:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 13:05 |