![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 242 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jako, że nie znalazłem na forum podobnego wpisu postanowiłem zapytać użytkowników o ich odczucia związane z użytkowaniem serwerów WWW i serwerów baz danych. Jakich serwerów WWW i baz danych używacie i które sprawdzały się u Was najlepiej? Aktualnie używam hostingu na którym nie ma limitów jednak jest ograniczenie co do unikalnych użytkowników. Postanowiłem pójść o krok dalej i chcę wykupić na początek serwer VPS, może kiedyś serwer dedykowany. Jakie serwery polecacie do hostowania wordpressów, prestashopów czy innych wizytówek? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 592 Pomógł: 445 Dołączył: 12.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko dopowiem, żeby nie było niedomówień (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Nie bronię Apache dlatego, że jestem jego fanem. Po prostu uważam, że przesadą jest pisanie, że za samą chęć jego używania powinni dawać dyscyplinarkę, czy też że jest to relikt, którego nie powinno się już od dawna używać. Jakby nie było to jest kawał dobrego softu, z długą historią, ciągle rozwijanego, posiadającego bardzo dużo możliwości konfiguracyjnych, co powoduje że nadaje się do wielu różnych rozwiązań. Raz się sprawdzi tak samo jak konkurencyjne webserwery, innym razem gorzej, a jeszcze w innym zastosowaniu lepiej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 14:20 |