![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie mam taki problem. Mam na stronie internetowej skrypt napisany w js taka mini gra w której trzeba używać klawiszy strzałki oraz WASD. Na komputerze nie ma problemu wiadomo mamy klawiaturę ale na telefonie już to nie funkcjonuje. Chciałbym uzyskać pomoc na zasadzie napisania skryptu który wyświetli cztery buttony który każdy z osobna będzie odpowiadał funkcji klawisza. Chce zrobić cztery strzałki. Czytałem głównie na anglojęzycznych forach jak takie coś zrobić ale tylko działa to na komputerze że pokazuje jaki kliknelismy klawisz. Chciałbym gotowe rozwiązanie bo już przeszukałem kompletnie wszystko i nie znalazłem pomocy. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://wklej.org/id/2794521/
Jest to kod gry tej mini gry. Do niej chce dodać buttony w wersji mobilnej by działało na zasadzie klawiszy sterowania bo na komputerze mamy dostęp do klawiatury a na telefonie nie mamy jak sterowac i chce dołączyć funkcje dodatkowa żeby stworzyć cztery dodatkowe buttony Góra dół lewo i prawo. Jest ktoś w stanie to wykonać pomóc? Już przeglądałem jak pisałem wyżej wszystko w internecie i nie znalazłem nic takiego. Moje pytanie nie ma sensu już tłumaczę. Mam w planach abym wykonał przycisk który będzie działał jako klawisz strzałki do góry,w dół oraz w prawo i w lewo. Ponieważ ta gra działa za pomocą sterowania ale na telefonach nie może funkcjonować ponieważ nie mamy klawiatury online. Jest jakaś funkcja która będzie działała tak jak chce (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ? Jest ktoś w stanie to rozwiązać? Wybaczcie że podbijam ale chce to zobowiązać bo się sprzyda też wielu osobom. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 21:27 |