![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
wczoraj pisząc skrypt rejestracji napotkałem błąd: The MOJASTRONA.pl page isn’t working MOJA--STRONA.pl is currently unable to handle this request. HTTP ERROR 500. Wiecie może co wywołało ten błąd? Skrypt login.php (NIEDOKOŃCZONY) który dołącza plik db.php: Plik db.php:
Dodam na koniec że powyższy skrypt używa bazy danych cba ponieważ na mojej bazie danych (na serwerze dedykowanym, stoi tu również strona) połączenie również nie dizałało i z tego wynika że błąd nie jest w bazie danych. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 24.07.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem to i nadal wyskakuje błąd
Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000] [2003] Can't connect to MySQL server on 'ADRES-DO-BAZY-DANYCH' (111)' in /var/www/maciek/db.php:15 Stack trace: #0 /var/www/maciek/db.php(15): PDO->__construct('mysql:host=37.1...', 'shop', 'MOJE-HASŁO...') #1 /var/www/maciek/login.php(5): include('/var/www/maciek...') #2 {main} thrown in /var/www/maciek/db.php on line 15 I co do niedziałającego PDO na moim serwerze, wszystko powinno działać (tak sądzę po informacjach w phpinfo) https://scr.hu/Lq1Zvo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 10:23 |