![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie! Próbuję stworzyć funkcję, która zwróci główne obrazki ze strony http://jbzd.pl. TYLKO główne obrazki, nie jakieś loga czy inne pierdoły. Niestety mój twór wywala kilka błędów. Zerknijcie, proszę, na te hieroglify i powiedzcie, co w nich nie gra.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ten sposób nie działa, wywala mi milion warningów tego typu: Warning: DOMDocument::loadHTML(): Empty string supplied as input in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/img.php on line 22
Zaraz pokręci mnie przy tym skrypcie. Powiedzcie, mi proszę, co w tym fragmencie kodu nie gra, że obrazki nie chcą pobrać się na dysk, tylko to cholerstwo mi wyskakuje: „Warning: file_put_contents(/Users/agnieszka/Downloads/): failed to open stream: Is a directory in /Applications/XAMPP/xamppfiles/htdocs/img.php”. Wrzucam tylko foreach, bo reszta kodu jest bez zmian (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ten post edytował wiedzma92 16.07.2016, 12:59:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 17:38 |