![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
W związku z przebranżowieniem potrzebuję przygotować swoje portfolio stron www. Dlatego też jestem gotów wykonać kilka stron w zaniżonej cenie. Mogą to być strony firmowe, serwisy informacyjne, sprzedażowe czy sklepy (nie interesują mnie gówno-strony w stylu wizytówkowym). W ramach promocji stronę mogę osadzić na swoim serwerze na okres 1 roku - warunkiem jest posiadanie własnej domeny. Uwaga - nie robię za damo - cena będzie mocno obniżona, ale nie za darmo. Wymagam zaangażowania oraz przygotowania materiałów niezbędnych do wykonania strony. Ponieważ jeszcze szlifuję niektóre technologie - płatność bez zaliczki po wykonaniu zlecenia - podoba się i dział - płacicie. Oferta ważna do odwołania. Jednocześnie chętnie nawiążę kontakt z agencjami reklamowymi oraz innymi podmiotami jako podwykonawca. Wystawiam fv. Technologie: html, css, php, mysql, javascript, jquery, ajax, twig, bootstrap, jonson oraz oprogramowanie: photoshop, corel draw, 3ds max oraz inne pomniejsze. W przygotowaniu synfony 2,3 oraz w dalszej przyszłości laravel. Chętnych zapraszam do kontaktu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@Janusz1200 @daro0 ale o co wam chodzi? Gizypl to junior developer - to logiczne ze bedzie zarabial malo jak kazdy z nas gdy zaczynal sie uczyc fachu. I jakbyscie nie wiedzieli to firmy tez zatrudniaja junior developerow - placa im mniej ale doskonale wiedza czemu
Cytat Prosił bym również o ewentualne niewytykanie braku przecinków, kropek, tudzież źle użytych małych czy tez dużych liter, błędów składniowych, ortograficznych, czy semantycznych czy jakichkolwiek innych w powyższym tekście - z góry zakładam swoją omylność. O ile z wytykaniem przecinkow to moge sie zgodzic to z resszta juz nie bardzo. Skoro wystawiasz swoja oferte to wypadaloby przygotowac ja chociaz w miare poprawnie i miec choc odrobine pojecia jak sie pisze rzeczy, ktorych uzywasz. Miedzy innymi dzieki twojemu "jonson" wiem czego prawdopodobnie mozna sie spodziewac po twoim doswiadczeniu ![]() ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 00:57 |