Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Wykonam stronę www w zaniżonej cenie.
Gizypl
post 26.06.2016, 20:49:53
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam
W związku z przebranżowieniem potrzebuję przygotować swoje portfolio stron www. Dlatego też jestem gotów wykonać kilka stron w zaniżonej cenie. Mogą to być strony firmowe, serwisy informacyjne, sprzedażowe czy sklepy (nie interesują mnie gówno-strony w stylu wizytówkowym). W ramach promocji stronę mogę osadzić na swoim serwerze na okres 1 roku - warunkiem jest posiadanie własnej domeny.
Uwaga - nie robię za damo - cena będzie mocno obniżona, ale nie za darmo. Wymagam zaangażowania oraz przygotowania materiałów niezbędnych do wykonania strony.
Ponieważ jeszcze szlifuję niektóre technologie - płatność bez zaliczki po wykonaniu zlecenia - podoba się i dział - płacicie. Oferta ważna do odwołania.

Jednocześnie chętnie nawiążę kontakt z agencjami reklamowymi oraz innymi podmiotami jako podwykonawca.
Wystawiam fv.
Technologie: html, css, php, mysql, javascript, jquery, ajax, twig, bootstrap, jonson oraz oprogramowanie: photoshop, corel draw, 3ds max oraz inne pomniejsze. W przygotowaniu synfony 2,3 oraz w dalszej przyszłości laravel.
Chętnych zapraszam do kontaktu.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
daro0
post 27.06.2016, 19:25:22
Post #2

-----

Czy zdajesz sobie sprawę z drugiego dna Twojej oferty? Załóżmy że Twoi klienci będą zadowoleni, Ty wykonasz dla nich te aplikacje po jak tu piszesz zaniżonej cenie, oni zadowoleni będą chcieli do Ciebie wrócić, co byś wykonał dla nich kolejne zlecenia. Ale upps... już nie po zaniżonych cenach ale parę razy drożej bo przecież masz doświadczenie i portfolio. Zakład że pójdą do kogoś kto zaproponuje podobne jak Ty wcześniej albo niższe ceny? Wiesz, to jest mniej więcej to samo dlaczego browar podrożał dwukrotnie, kiedy to jeszcze nie tak dawno temu kosztował 2,50 smile.gif

Ten post edytował daro0 27.06.2016, 19:26:52
+Quote Post
Gizypl
post 4.07.2016, 09:31:28
Post #3

-----

Wszyscy czujni jak samiec modliszki podczas kopulacji - bo coś gdzieś jakiś głupawy błąd.
A dla nieogarniętych z rynkiem tłumaczę treść mojego ogłoszenia:
jestem przekonany ze wykonam dobrą stronę/serwis itp - jednakże nie mogę tego poprzeć dowodami i dlatego też jestem gotów dla osoby/firmy, która ZARYZYKUJE swój czas i pieniądze (przecież po czasie może się okazać że bredziłem, mania wielkości wzięła górę a pisać powinienem donosy na sąsiada a nie strony www bo zrobiona strona nie mam nic wspólnego z www) na obniżenie ceny.
I mam nadzieję, że na taka ofertę skuszą się małe firmy które są gotowe zaryzykować za to że będzie taniej. I uważam iż jest to uczciwa oferta - osoba początkująca, bez większego, potwierdzonego doświadczenia, chce mniejsze pieniądze niż fachowiec z wieloletnim doświadczeniem.
I tak - w przyszłości podniosę ceny - to się nazywa RENOMA czy też REPUTACJA i wiele firm na to pracuje latami a klienci za to płacą wyższą cenę - i jakoś nie bardzo liczę że zgłosi się do mnie Onet, Orlen czy Oracle (by pozostać przy "o") - tego typu firmy korzystają z RENOMOWANYCH firm i są gotowe zapłacić trochę więcej.

Mam nadzieję, że ten post zamknie dyskusję nad prostym ogłoszeniem w którym staram się pozyskać kilku drobnych klientów w celu wyrobienia sobie portfolio. (Choć z drugiej strony: "nie ważne co o tobie mówią - ważne ze mówią" - ogłoszenie jest żywe )
Prosił bym również o ewentualne niewytykanie braku przecinków, kropek, tudzież źle użytych małych czy tez dużych liter, błędów składniowych, ortograficznych, czy semantycznych czy jakichkolwiek innych w powyższym tekście - z góry zakładam swoją omylność.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

PS>A jeśli Twoja teoria, Daro0 miała by coś wspólnego z życiem to browar by potaniał - w końcu przecież była by masa małych firm produkujących tani browar.

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 25.06.2025 - 21:12