![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 577 Pomógł: 6 Dołączył: 21.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam skryptu czata na stronę (w osobnej subdomenie). Czy jest jakiś nowy fajny czat, który mógłbym zainstalować w subdomenie? Mam zainstalowany w tej domenie AJAX Chat i byłby ok, ale kiedy użytkownicy zaczęli częściej korzystać z czata generuje on zbyt duże obciążenia serwera, "sto tysięcy zapytać do bazy danych na godzinę" i z hostingu napisali, że muszę coś z tym czatem zrobić... pytanie co? Pomyślałem o podobnym czacie, ale bez bazy (MySQL). Co tu zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Cytat Zintegrować z istniejącą stroną. No i czemu stwierdziles ze mojego nie da sie zintegrowac? Po dwoch minutach obserwacji? Nie zeby mi zalezalo na tym bys instalowal, ale nie lubie jak ktos mowi ze sie nie da podczas gdy nie wie czy sie da czy nie da i tak tylko strzela... Cytat Na czat wchodzi kto chce, stali bywalcy, nie znam liczby (użytkownicy i goście) Strony zazwyczaj maja staty i takie rzeczy jak liczba userow to raczej nie problem tam znalezc. Jak mozna ci doradzic jaki czat masz wziasc jak nie znasz nawet przyblizonej liczby userow.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 16:45 |