![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 17.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli zwróci się do Was osoba posługująca się nickiem "divhler" (podaje linka do strony ertainers.com) absolutnie nie przelewajcie mu żadnych zaliczek. To oszust i naciągacz, nie dajcie się nabrać!
Sprawa jest już u prawnika. Szczegółami służę na priv. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 16.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak Pan Adam Hejnowicz cały czas jest aktywny i kiwa ludzi.
Właśnie otrzymałem informacje od komornika o bezskutecznej próbie egzekucji długo w stosunku do niego. Dług na tyle niewielki, że szkoda pieniędzy na próbę jego odzyskania. Niestety wszystkie konta zajęte z systemu KIR OGNIVO są puste i nie wpływają na nie żadne środki. Dodatkowo dowiedziałem się, że jest prowadzonych w stosunku do niego wiele postępować i to również z urzędów. Najgorsze jest to, że Adam Hejnowicz nadal oszukuje jak może i będzie to robił nadal, a Polski system jest taki, że jak nie ma nic i będzie dbał, aby to było robione przez kogoś to będzie dalej bezkarnie oszukiwał ludzi i dostawał pieniądze w gotówce lub na prywatne konta. Uwaga Adam Hejnowicz to oszust, jak ktoś go spotka osobiście proponowałbym zasadzić mu "lampe" prosto między oczy tak na dzień dobry za oszukiwanie ludzi. Niestety nie jestem za przemocą, ale to chyba jedyny sposób, aby przemówić mu do rozsądku. Ciekawe, że taka osoba pewnie jeszcze myśli, dlaczego oni wszyscy się na mnie uwzięli :-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:14 |