![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam czy istnieje wydajny sposób aby skrypt sprawdził czy plik jest wykonywalny przez serwer i jeśli jest bezbłędny to załącza go do aplikacji (include/require) jeśli zawiera błędy to zostaje zignorowany i skrypt dalej się wykonuje (Sprawdzanie błędów typu Warning,Fatal error,Parse error).
Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym przy niektórych projektach pracować przy uruchomionym serwisie np. wyłączając dostęp do określonego modułu (kiedy plik zawiera błędy), zależy mi też na umożliwieniu pracy wieloosobowej. Nie musi być to rozwiązanie uruchomione non-stop leczy tylko podczas prac technicznych. Jeśli znacie lepsze rozwiązania bardzo proszę o podzielenie się nimi.
Pozdrawiam @Pyton_000 sprawdzę twój przykład z php.net Ten post edytował vodkon 23.06.2016, 13:57:30 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 531 Pomógł: 55 Dołączył: 3.01.2016 Skąd: Łowicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli zależy Ci na wyłączeniu modułów aplikacji dla określonej grupy to rozumiem że chodzi jedynie o WIDOK / MENU
Ja robię to na zasadzie praw dostępu, po zalogowaniu albo i nie, dany user widzi to co ma zobaczyć. Prawa ustawiam w ruterze albo dla widoku menu. Chciałbym przy niektórych projektach pracować przy uruchomionym serwisie np. wyłączając dostęp do określonego modułu (kiedy plik zawiera błędy), zależy mi też na umożliwieniu pracy wieloosobowej. Nie musi być to rozwiązanie uruchomione non-stop leczy tylko podczas prac technicznych. Jeśli znacie lepsze rozwiązania bardzo proszę o podzielenie się nimi. Pozdrawiam @Pyton_000 sprawdzę twój przykład z php.net |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 09:25 |