![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Który telefon wybrać?
1) Samsung Galaxy J1 2) Sony Xperia E4 3) Sony Xperia E4g 4) LG Leon 4G LTE 5) LG Spirit 4G LTE |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 46 Dołączył: 23.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nexusa 5 sobie od razu odpuść bo jest już dosyć stary. Samsunga A5 również nie brałbym pod uwagę z powodu procesora. Jak masz okazje brać lepszy to bierz lepszy.
I teraz tutaj zależy czego chcesz. Nexus 5X nada się do wszelakiej zabawy w modowanie. Jest to prosty telefon, bez bajerów, który będzie chodził bardzo szybko. Jak dla mnie LG G4 == Samsung Galaxy S6. Po prostu wybierasz pomiędzy marką, którą wolisz. Nakładki lubią spowalniać system, ale za to mają o wiele więcej funkcji. Ja osobiście z chęcią bym połączył te trzy telefony w jeden. Wielkość i jakość Samsunga, aparat i procesor(ten sam co Nexus) LG, szybkość i prostota Nexusa. Poczytaj recenzje tych trzech telefonów, najlepiej kilka z różnych źródeł i zdecyduj jakie wady bardziej zaakceptujesz, a jakie zalety pokochasz. Co do testowania aplikacji to wydaje mi się, że każdy telefon nie powinien robić żadnych problemów, ale prawdopodobnie Nexus sprawi najmniej problemów. I tak jak Posio napisał. OnePlus. Możesz ogólnie zerknąć na inne "chińskie" flagowce, które będą tańsze i dorównują tym wymienionym. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:09 |