![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem ze temat był juz na forum ale nie znalazłem w nim odpowiedzi która mnie interesuje.
Wyobraźcie sobie ze macie 700 zł (kupa kasy) i chcecie kupić cyfrówke. oczywiście dobrą i z niezłymi parametrami. co byscie poradzili - jaki model ? czy firmy takie jak trust sie nadają ? co myslicie o modelu trust 910z i czy ktos takowy posiada ? -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(SonGoace @ 2004-07-24 20:28:37) Zdecydowałem ze wole kupić na raty coś lepszego o mam do was następne pytanie - czy a80 canona jest dobrym wyborem czy za tą cene mozna miec coś lepszego ? jesli tak to co ? prosze o propozycje - bede bardzo wdzięczny ![]() A80 nie bedzie dobrym rozwiazaniem. Po pierwsze, od A60 rozni sie tylko matryca (naprawde sadzisz ze beda Ci potrzebne foty w 2272 x 1704? ![]() ![]() Za taka kase to juz wolalbym wziazc Olympusa C-740 z 10x zoomem optycznym. Bardzo fajny aparcik, a jak chcesz poznac inne mozliwosci za ta cene to sugeruje odwiedzic jakies forum o fotografii cyfrowej, tam Ci lepiej doradza. Ja orientuje sie tylko w takich do 1000zl bo swoj aparat prawie miesiac wybieralem (tzn upewnialem sie ze dobrze wybralem ;]), odwiedzajac rozne fora, czytajac recenzje itd. Lepiej tez poswiec na to troche czasu jak nie chesz zalowac zakupu, tutaj sie juz wiele nie dowiesz. W ogole nie rozumiem jak mozna zadac takie pytanie na forum o php... co z tego ze to hydepark, to Tobie powinno zalezec na rzeczowej odpowiedzi, wiec powinienes je umiescic na odpowiedniejszym forum poswieconym tej tematyce. Partyzant: osobiscie nie kupil bym HP'ka... dlaczego to juz pisalem. Ten drozszy model ma podobne parametry do A60 (ma wieksza matryce i wiekszy zoom cyfrowy, czyli prawie ze to samo jesli nie przewidujesz duzych odbitek) a jest drozszy od A60. Pozatym Canon bije HP jesli chodzi o optyke. Ile razy jeszcze mam pisac, ze do 1k nie ma nic lepszego niz A60? ![]() -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:56 |