![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Prośba do administracji forum.php.pl
Zwracam się z prośbą, o usunięcie mojego konta na forum. Prośbę swą motywuje tym, że od dawna go nie używam i nie przewiduję w przyszłości abym miał z niego korzystać. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby przez administrację. Ten post edytował chormi 6.01.2016, 03:40:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Ok, ja nie mam żadnych ostrzeżeń. Czy mogę się w końcu doprosić o skasowanie konta? Astronovi, nie sil sie na zlosliwosc - czytaj ze zrozumieniem. Nie usuwamy kont użytkowników. Usuwamy dane osobowe. Jeżeli np. w poscie zamiesciles np. nazwisko, adres, pesel - daj znac, usune, jezeli Ty nie masz mozliwosci.
Piszę już w tej sprawie kilka razy. Pisałem już chyba z rok temu. Czy to takie trudne?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
<<<. Nie usuwamy kont użytkowników. Usuwamy dane osobowe. Jeżeli np. w poscie zamiesciles np. nazwisko, adres, pesel - daj znac, usune, jezeli Ty nie masz mozliwosci. Rany, nie używam już konta, nie piszę w php. Poza tym faktycznie (jak ktoś tu pisał) wcześniej, boję się że ktoś mi kiedyś na to konto wejdzie, bo rzadko używam. Nader często o tym myślę, może nawet nie sypiam w nocy... Rozumiem poza tym, że moje posty były czasami elementem rozmowy więc to chyba oczywiste, że powinny zostać. Jasne, że o coś pytałem i ktoś mi odpowiadał więc gdyby usunąć posty to zostały by puste miejsca. Ale czemu nie mogę USUNĄĆ KONTA?(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) ? Mam chwilę czasu ale wchodzenie po kilka razy żeby usunąć konto, pisanie tu na forum i na PW, błaganie, prośby itp... Kto ma na to czas i nerwy? To jest po prostu żenada z Waszej strony. Oczekujecie kultury i dobrego zachowania od użytkowników, a nie respektujecie podstawowych praw tych użytkowników. A myślę, że jednym z podstawowych takich praw jest własnie prawo do usunięcia konta. Wiecie co, przy rejestracji powinno pisać dużymi literami: ZAKŁADAJĄC KONTO NA NASZYM FORUM NINIEJSZYM STAJESZ SIĘ JEGO WIĘŹNIEM A USUNIĘCIE TWOJEGO KONTA NIE JEST MOŻLIWE. ...i tyle w temacie szkoda słów i nerwów. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (( |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 884 Pomógł: 231 Dołączył: 20.03.2005 Skąd: Będzin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ZAKŁADAJĄC KONTO NA NASZYM FORUM NINIEJSZYM STAJESZ SIĘ JEGO WIĘŹNIEM Jak to się stajesz więźniem? Kto broni ci zapomnieć tym forum? Przecież to twoja wolna wola czy korzystasz z tego forum czy nie. Jeżeli nie podoba ci się że twoje alternatywne imię jest używane na tym forum, to poproś o zmianę nicka, zmień email aby nic nie było wysyłane na twój adres [i tak nic jest wysyłane]. Sprawę załatwisz i wtedy wilk syty, i owca cała. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:10 |