![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym wiedzieć na jaką płacę mogę liczyć jako programista php. Docelowym miastem jest lublin. Czy po roku doświadczenia możliwa jest pensja 3500 netto?W lublinie oczywiście.Czy lublin bardzo odbiega od innych miast pod względem zarobków?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Pokaż mi zdanie w którym takie coś napisałem. ; ) Na pewno zacytowałeś dobry fragment ? Bo w aktualnej wersji to wygląda bez sensu. Cytat Wydaje się Tobie. Prawdą jest, że jest dużo maluśkich firm, założonych przez PeHaPowców, którzy szukają osłów ofiarnych pracujących za grosze, jednak na rynku zawsze pojawiają się firmy z dobrymi klientami, które płacą dobrą kasę. Polecam tylko unikać Biedronki IT - niektóre korporacja płacą po prostu psie pieniądze. Cóż. Chyba w każdej dziedzinie IT i w każdym mieście są firmy, które płacą więcej i które płacą mniej. No... chyba że w danej dziedzinie jest tylko jedna firma, albo w danym mieście jest tylko jedna firma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) W Lublinie znaleźć dobrą pracę w PHP nie jest łatwo. Wiem, że w Warszawie łatwiej, ale mimo wszystko, wydaje mi się, że łatwiej jest zarabiać więcej jako .NETowiec, javowiec niż PHPowiec. Nie żyję w Stolicy, więc faktycznie to takie wydawanie się (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Na razie ufam swojej intuicji. Ten post edytował peter13135 11.05.2016, 08:09:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 23 Dołączył: 23.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno zacytowałeś dobry fragment ? Bo w aktualnej wersji to wygląda bez sensu. Sorry, chodziło o tekst: Z tym, że z Twojego opisu wynika, że w Lublinie zarabia się średnio 2-3 tysiące netto (a przynajmniej ja to tak rozumiem). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:16 |