![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym wiedzieć na jaką płacę mogę liczyć jako programista php. Docelowym miastem jest lublin. Czy po roku doświadczenia możliwa jest pensja 3500 netto?W lublinie oczywiście.Czy lublin bardzo odbiega od innych miast pod względem zarobków?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 381 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Turson. Ale w Łodzi brak też jest dobrych programistów PHP. Kiedy robiłem rekrutację to po prostu żenada z jakim poziomem wiedzy ludzie przychodzili. Zakładałem pewien pułap a okazywało się że musiałem schodzić z pytaniami do podstaw a i tak nie potrafili odpowiedzieć. Po kilku dniach męczarni wybrałem studenta który wiedzę miał marną ale widać że chłopak chciał się uczyć (co potwierdził później). A firma oferowała całkiem niezłą pensję i fajne warunki pracy w porównaniu do innych.
Ale fakt że Java ma się dużo lepiej. Jest sporo banków które zawsze szukają. A jeszcze lepiej jak znasz na super poziomie JS - z marszu dostaniesz pensję typu 10k w korpo. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 46 Dołączył: 31.07.2009 Skąd: A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Turson. Ale w Łodzi brak też jest dobrych programistów PHP. Kiedy robiłem rekrutację to po prostu żenada z jakim poziomem wiedzy ludzie przychodzili ostatnio na rekrutacji w Lodzi bylem ponad 3 lata temu, rekrutacje przeszedlem ale kasa byla smieszna... oczeywiscie widelk wczesniej nie bylo podanych. Nie dziiwe sie ze nie ma w Lodzi dobrych programistow skoro oferowane warunki finansowe sa kiepskie. Ten post edytował aniolekx 11.05.2016, 10:53:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 21:10 |