![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym wiedzieć na jaką płacę mogę liczyć jako programista php. Docelowym miastem jest lublin. Czy po roku doświadczenia możliwa jest pensja 3500 netto?W lublinie oczywiście.Czy lublin bardzo odbiega od innych miast pod względem zarobków?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w zasadzie to w lodzi jest tylko jedna firma w ktorej chcialbym pracowac, ale i tak raczej marnie placa. Jaka? Serio? Przecież Łódź jest bardzo duża Ale to dziura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) choć wizualnie się zauważalnie zmienia Co nie oznacza że w Łodzi są dobre oferty pracy. Ja jedynie w Łodzi mogę polecić TME. A ta pewna firma, w której pracowałeś i ja startowałem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ano widziałem kiedyś jakąs ofertę, kojarzę. Ogólnie po ofertach to widzę, że Java w Łodzi ma się zdecydowanie lepiej niż PHP. I nie tylko tu w sumie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 11:39 |