![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 531 Pomógł: 55 Dołączył: 3.01.2016 Skąd: Łowicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Prośba o ocenę serwisu ogłoszeniowego, rejestracja może być z 5 minutowych e-maii, przed finalnym uruchomieniem wyzeruję bazę, czyli za około tydzień. Chciałbym go jeszcze dopieścić przed oddaniem dlatego wstawiam tu link i proszę o ocenę, sugestie, info co sądzicie o obsłudze, wyglądzie. serwis http://pupilaki.pl Proszę o wyrozumiałość ponieważ mogą pojawić się błędy, nie jestem w stanie sam przewidzieć wszystkich zachowań użytkowników a nie napisałem testów. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 531 Pomógł: 55 Dołączył: 3.01.2016 Skąd: Łowicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do rejestracji i braku Label, to tak jakoś mi się to podobało na innych stronach i uznałem że label jest w tym momencie zbędny, że wystarczy placeholder, po co powielać 2 razy tą samą nazwę.
Z altem obrazków nie miałem pojęcia co zrobić, brak to błąd walidacji dlatego powieliłem Co do alerta JS to był zrobiony na szybko ponieważ nie opracowałem jeszcze klasy do Modala Pusty formularz się wysyła ale podczas dodania ogłoszenia, ponieważ nie waliduję go na razie oczywiście, zapomniałem tego zrobić, dzięki Tobie błąd zostanie naprawiony. 404 było robione w kilka minut na sztuke dlatego jest takie surowe Label podczas dodawania ogłoszenia był poprawiony ale zapomniałem wgrać na serwer, już jest zaktualizowane. Ale co do BUTTONÓW i A to może faktycznie przegiąłem nie miałem weny jak mam to zrobić. Pyton_000 podesłał linka do szablonów więc coś wybiorę i zaimplementuję inne rozwiązanie. Na razie jest to wersja rozwojowa. ------------- Form logowania ma już label, dodałem też Modal Ten post edytował LowiczakPL 5.05.2016, 18:40:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 14:07 |