![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym wiedzieć na jaką płacę mogę liczyć jako programista php. Docelowym miastem jest lublin. Czy po roku doświadczenia możliwa jest pensja 3500 netto?W lublinie oczywiście.Czy lublin bardzo odbiega od innych miast pod względem zarobków?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat faktycznie nie rozumiem i nie mam zamiaru ich rozumieć, nie podobają mi się i się im nie poddałem, jeżeli rynek składa się z jęczących na własny los pracodawców i poddających się tym jękom pracowników to może beze mnie? Teraz nie bardzo wiem o co Ci chodzi. Nie wiem czy się składa z samych jęczących pracowników. Ja nie wnikam. W każdym razie ja takiego marudzenia i jęczenia nie popieram, co wyżej opisałem. Nie popieram też tego, by pracownik pracował za niską stawkę. Wyraźnie napisałem, że pracownik wg mnie powinien szukać najlepszej oferty pracy dla siebie. Nie popieram także jęczenia, że ma się niską stawkę (nie pasuje, to może się zwolnić i szukać lepszej roboty). Cieszę się razem z Tobą, że jesteś zadowolony ze swojej pracy i wynragrodzenia. Ale jak to ma się do tematu ? Ten post edytował peter13135 30.04.2016, 08:40:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 16:11 |