![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak wiadomo PiS jest za wprowadzeniem kary śmierci co wy o tym myślicie? ja jestem za . do GAZU z mordercami i pedofilami itp...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat O ile mnie pamiec nie myli kolejnym przykladem tego jest "Proces" Mrozka. Gdzie w biurokratycznym pozadku odpowiedzialnosc za losy jednostki rozmywa sie. Mi tu też pasuje "Proces" Kafki. Mrozka nie czytałem. Cytat Co oprucz dzikiej satysfakcji u 70% polaków przyniesie zamordowanie mordercy. Ale ludzie od zarania dziejów spragnieni są tej dzikiej satysfakcji. Niestety większość populacji ma pecha, bo egzekucje przestały być wykonywane publicznie na rynkach miast, nie ma juz łamania kołem, ani panów w ślicznych kapturach z toporami w rękach. Teraz dla odmiany mają swoje Reality Show. Cytat Co , jeżeli się okaże że zamordowany morderca jednak nie był mordercą ? Czy wtedy te 70% uzna siebie za morderców , czy wypną się na wszystko i powiedzą "To nie my" . Co Ty wtedy pomyślisz ? na kogo zwalisz winę ? Jak to co? "To nie ja! Może pan? Nie pan też nie, to ten świnia sędzia skazał biednego niewinnego człowieka na śmierć. Cóż nalezy w takim razie zmienić prawo, bracia rodacy znieść karę smierći!!!" I tak w kółko... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 08:40 |