![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, posiadam prosty formularz... wdrożyłem recaptcha lecz formularz wysyla wiadomosci nie zwracajac uwagi czy zaznacze czy nie... Jak w miare prosty sposob zrobic aby to sprawdzał. Dodam ze nie znam dobrze php. Prosze o pomoc.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 218 Pomógł: 16 Dołączył: 6.06.2014 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz 2 keye od Google'a.
1. - site-key który wstawiasz do Twojego diva. Nie masz co go ukrywać tu na forum bo on i tak jest widoczny po stronie WWW (wystarczy wejść w kod strony). 2. - secret key - jak sama nazwa wskazuje jest dość ważny bo sekretny. To co jest dla Ciebie ważne to zmienna, którą przekazujesz do serwera. Jest to
Teraz masz kod:
Mam nadzieję, że pomogłem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 282 Pomógł: 2 Dołączył: 22.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz 2 keye od Google'a. 1. - site-key który wstawiasz do Twojego diva. Nie masz co go ukrywać tu na forum bo on i tak jest widoczny po stronie WWW (wystarczy wejść w kod strony). 2. - secret key - jak sama nazwa wskazuje jest dość ważny bo sekretny. To co jest dla Ciebie ważne to zmienna, którą przekazujesz do serwera. Jest to
Teraz masz kod:
Mam nadzieję, że pomogłem. Nadal mi wysyla jak nie zaznacze ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 21:24 |