![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Na co dzień używam ExtJS i przyzwyczaiłem się do jego wygody, jednak minusem jest że jest płatny i to konkretnie. Potrzebuję zrobić mały panel administracyjny do serwisu, zawierający elementy: - menu/nawigację - gridy - okna dialogowe - popupy - formularze Czy jakiś bezpłatny framework zapewni mi te elementy w spójnej całości? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat ExtJS i wygoda? Chyba właśnie coś we mnie umarło? Ze wszystkich frameworków, z jakimi się stykałem, ExtJS to był najbardziej nieprzyjemny framework. Podziwiam, że wgl jesteś w stanie się w nim odnaleźć, naprawdę. Mnie się to nigdy nie udało. Tez mialem z nim stycznosc w Sencha Touch dla jedej aplikacji mobilnej na koniec zdecydowalem ze jesli przepisze ja od 0 za pomoca ionic-a zrobie to szybciej i lepiej na tym wyjde ja i moja firma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cytat Ale to temat o frameworkach, nie bibliotekach Ale ludzie te badziewie wszedzie wpychaja i uwazaja to za framework niestety taka prawda (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Cytat Osobiście odradzę Ci jedynie Angulara A ja osobiscie moge ci polecic tylko Angular-a / React-a sa to wedlug mnie 2 frameworki ktore oferuje jak najbardziej natyralny flow do tworzenia front-end-u Sry React to nie framework bo mnie zaraz @Comandeer okrzyczy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował marcio 13.04.2016, 18:04:44 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 17:50 |