![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak wiadomo PiS jest za wprowadzeniem kary śmierci co wy o tym myślicie? ja jestem za . do GAZU z mordercami i pedofilami itp...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
Cytat chyba masz troche niska samoocene, ja np uwazam, ze kazdy czlowiek jest wyjatkowy i kazdy jesli tylko chce moze zostac kim chce nie wiem czy za niska, ale relana, uwazam ze nie potrafil bym zostac prezydentem, nie jestem godzien tego stanowisaka, i nie nadaje sie do tego, too jest stanowsiko zbyt wysokie dla mnie, i nawet o tym nie mysle, jesli ktos kazdy uwaza ze moze to potem may takie przyklady jak pan Lepper. Cytat sluchaj, a jesli tym menelem ktory zginal byl twoj najlepszy przyjaciel? nie mozna tego wszystiego brac tak doslownie to sa przyklady, metamorfoza. ale jak chcesz moge wyjasnic. 1. niegdy bym nie mial przyjaciela wsrod meneli 2. nigdy bym nie pozwolil mojemu qmplowi zejsc do poziomu meneli. OK, moge Ci przyznac racje ze zycie ludzkie jest tyle samo warte, niech rak bedzie, ale w polaczeniu tego zycia z danym czlowiekiem, juz NIE. P.S. nie bierzcie tego co ja pisze tak doslownie, traktjcie to jako przenosnie (miejscami) Ten post edytował invx 22.07.2004, 08:21:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 22:41 |