![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Który telefon wybrać?
1) Samsung Galaxy J1 2) Sony Xperia E4 3) Sony Xperia E4g 4) LG Leon 4G LTE 5) LG Spirit 4G LTE |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 45 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Po ponad 6 miesiącach używania muszę stwierdzić, że telefon jest ok jak na moje wymagania. Bateria trzyma bardzo dobrze, oczywiście jak się ogląda filmy, przegląda internet to "widać" zużycie. Działa płynnie, a jak już się zawiesi raz na ileś tam to co najwyżej wyłączy aplikacje, ale cały się nie resetuje.
Jeden minus jaki ma ten telefon (pewnie mój model) to problem z aplikacją oryginalną do aparatu. Bardzo często po zrobieniu jednego zdjęcia aparat zawiesza się. Podczas nagrywania filmu dochodzi do 11 sekund i niby nagrywanie jest przerwane, ale w tle jest ono aktywne. Wygląda to na błąd w oprogramowaniu, że przestaje być aktywny ekran dotykowy. Robiłem reset do ustawień fabrycznych, ale to nie pomogło. Nie chciało mi się zgrywać wszystkiego żeby oddać do serwisu tym bardziej, że zewnętrzne oprogramowanie do obsługi aparatu działania poprawnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:54 |