![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 186 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: K-ce Ostrzeżenie: (50%) ![]() ![]() |
jak wiadomo PiS jest za wprowadzeniem kary śmierci co wy o tym myślicie? ja jestem za . do GAZU z mordercami i pedofilami itp...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(invx) nie moze zostac kazdy, z nas chyba masz troche niska samoocene, ja np uwazam, ze kazdy czlowiek jest wyjatkowy i kazdy jesli tylko chce moze zostac kim chce Cytat(invx) Co sie stanie jak zginie menel? ucierpi na tym najblizszy sklep monopolowy? sluchaj, a jesli tym menelem ktory zginal byl twoj najlepszy przyjaciel? prawde mowiac koncza mi sie sily w tej dyskusji, dobijaja mnie twoje argumenty, ktore uwazam za po prostu smieszne i pewnie vice versa, ale coz, podkreslam jeszcze raz - nikt tutaj nikogo nie przekona, do ankiety nalezaloby jeszcze dodac: "niezdecydowany" bo pewnie i tacy sa wsrod nas Cytat(invx) ale wybaczcie jezeli zginie dla przykladu papiez, który wniusl do historii bardzo durzo, i zapewne jeszce durzo wniesie, to taka smierc moze wrecz zaczac nowa epoke w dziejach swiata powiedz mi, ilu papiezy juz zginelo, ilu prezydentow odeszlo w niepamiec, ilu ojcow narodow juz nie ma? i co? zyjemy dalej? swiat sie zawalil? jezeli juz byc radykalnym mozna zacytowac Cytat Nikt nie jest niezastąpiony Ale tak nie mozna. Ty oceniasz ludzi względem tego co zrobili dla innych, co posiadają itd. Tak nie można. Powiedz mi, gdyby sie urodziło 2 bliźniaków, ale miałbyś zdecydować że jeden ma zginąć, a ktoś powiedziałby Ci, że jeden z nich zostanie Papieżem, a jeden "menelem" (nie wiesz który). To czy potrafiłbyś zdecydować o tym który ma zginąć? Tak właśnie trzeba porównywać ludzi. Podkreślam jeszcze raz: życie ludzkie jest bezcenne, bez względu na pozycję społeczną czy też piastowaną funkcję. To zawsze jest jedno i to samo ŻYCIE. Trzeba je zawsze szanować i pamiętać, że drugiego już nie będzie, drugiej szansy się nie dostanie... @invx: Aha - taka mała prośba: nie cytuj samego siebie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 04:34 |