![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 1 Dołączył: 24.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej,
W koncu znalazlem troche czasu aby dokonczyc wstepna wersje wlasnej implementacji loggera, ktora pragne sie z Wami podzielic. Jak zwykle licze na konstruktywna krytyke, a jednoczesnie chcialbym takze zapytac bardziej doswiadczonych PHP-owcow o jeden detal. Mianowicie wywolanie date('u'); zwraca same zera zamiast mikrosekund. Udalo sie moze komus to naprawic? Kod do wgladu: http://wklej.org/hash/b0997746849/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat To wtedy powinienes dostac notyfikacje z klastra lub innego systemu zapewniajacego HA. A co jeśli jestem programistą i nie interesuje mnie nic poza moją aplikacją? Utrzymywaniem infrastruktury zajmuje się kto inny. Ja chcę wiedzieć czy moja aplikacja zepsuła się i mam coś do naprawy czy nie. Poza tym uczepiłeś się jednego przykładu dla tego poziomu. Cytat Rozroznij bledy w skrypcie, od bledow w aplikacji / serwerze. Właśnie rozróżniam. Skrypt nie może połączyć się z bazą. Może baza padła, albo admin zmienił jej adres? Efekt jest taki, że nie działa aplikacja i ja chcę o tym wiedzieć. Komunikat z klastra nic mi nie mówi bo się na tym mogę nie znać. Cytat Ciekawe. Z jednej strony zarzucasz mi ze nie korzystam z przestrzeni nazw itp, a z 2 ze kopiuje biblioteki. Niczego Ci nie zarzucam tylko opisuję istniejącą sytuację. Po prostu nie korzystasz z przestrzeni nazw i tyle, a to moim zdaniem błąd i to krytykuję (o co zresztą sam prosiłeś). Jaki jest związek między używaniem PN a kopiowaniem cudzej biblioteki nie podając źródła? Wielu programistów korzysta z PN i nie kopiują innych bibliotek. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 04:58 |